söndag 8 augusti 2010

amerikansk veranda..



Visst är det fint? Amerikanska verandor är så vackra... Därför får det bli inspirationen till räcket som ska börja byggas nu på tisdag hemma hos oss!! 



Det blir ett räcke med  ganska täta ribbor (70*21 mm) med en överliggare runt hela pooldäcket, tror att det kommer bli jätte snyggt..
Vi har varit inne på "kryss" räcke också men eftersom verandan är en bit upp så blir mellanrummen lite farliga!!! ( ivarjefall nästa sommar..)  Vi har även pratat om att ha en segelduk eller plexiglas på insidan, men... jag har pressat lite mer för ribbor... hi hi.. 
Räcket ska senare målas med samma tjärsvart (från Butinox) som de liggande ribborna under. Snyggt??

Nu har vi precis skissat färdigt och mätt så att vi kan beställa virket imorn, snickarna kommer på tisdag!! hm..

Tidigare idag har vi varit på lite shopping:) Nya fina påslakanset till oss, vita goa satin och u.s polo rödrutigt till spjälsängen.. jätte snyggt.
Vi köpte även nya duntäcken till oss, tycker att man ska unna sig goda täcken och kuddar. Vi är jätte nöjda med våran säng som vi köpte början av -09, det är en Duxiana Continental med grå botten.
Vi köpte även dunfigurer (som små kuddar) i rosa rutigt till bebbe rummet..) 
Där har vi fixat och dolat lite idag, sågat ut cirklar, tapetserat skrivbord och spayat klypor.. ska köpa en bokhylla under veckan så vi kan ställa i ordning lite..

Nu på kvällen har vi haft J och Z här på fika, de var bruna och super fräscha... hm!! De har haft en härlig vecka i Rimini... Härligt!!

God natt, tack för idag

Kram

Inga kommentarer: