torsdag 9 september 2010

Trappor..

Visst är den snygg!! Måste säga att jag tycker trappor är en snygg accesoar i ett hem.. Just den här stilen tycker jag är så snygg och väldigt väldigt enkel.


Hallå alla! 
Hoppas att ni har en bra dag?

Jag har och har haft en fixar dag, en uträttningsdag med avklarade samtal till F-kassan, banken mm. Har även postat lite brev och dolat..
Trappor ja, visst finns det många fina!! Imin smak är det nog de enklaste som är de finaste, speciellt trappor som man gett en ny touch med slipning och lite färg.. Tycker det är riktigt fint när det är lite kontraster i en trappa, tex att trapporna är i en färg och räcket i en annan eller tvärt om. Svart & Vitt snyggt snyggt snyggt...
Kolla trapporna nedan:

Enkla, rena och fina..  Två färger,  färdigt!!



Satt och kollade efter utomhustrappor och det finns lika mycket snyggt där också. Sten eller inte sten tycker jag inte är det väsentliga utan att man får den stilen man vill ha.. Jag tycker att så täckta trappor som möjligt är snyggast eftersom det ger en mer ledande vägvisning och att de praktiska orsakerna gör att ogräs inte tittar fram, och hur lätt är det att hålla snyggt bakom en trapp!! Nej.... täckta raka trappsteg skulle jag ha som önskemål ute. (ungefär som bilden högst upp om man skulle se den från sidan..)

Visar några fler, bortse från att det är sten.
SNYGG... (Pappa det var denna jag menade fast i trä.. puss)


Svår placerad men snygg i GRANIT.. visst är den inbjudande!



kram från mig

1 kommentar:

Elise sa...

Vi slipar och ska snart måla trappan hos M =) Blir jätte bra!!
Stor kram vännen!! Elise