tisdag 14 september 2010

Sy stuga..

Jag & magen förra veckan...



Hejsan denna regniga tisdag..

Nej då det är lite överdrivet att kalla det så men jag har faktiskt sytt:) Tyvärr är sy inte riktigt min "gebit", har verkligen inte tålamodet.. Det ska gå snabbt när jag gör nått!! Men jag önskar verkligen att jag haft en liten "sy gen" med i bagaget.. Finns oerhört mycket roligt man skulle kunna sy och tänk vilka tyger.
Men nu har jag i varjefall sytt av det härliga bomullstyget som jag inhandlade för ett par månader sen, tanken var att det skulle bli en stor filt och någon snutte.. Och det blev det! Plus att det blev en kuddfodral och en liten dreglis, det ni!!

Måste säga att just svalt bomullstyg är nog det skönaste man kan ha närmast kroppen, flecce är härligt men ganska varmt, dock har det en helt annan funktion när det kommer till kläder men detta ska ju bara vara go´s saker.

En liten dreglis.. (klädnyporna sprejade jag och målade rosa små prickar på, ska hängas kort med dom..)


Eftersom vagnen är helbrun och åkpåsen också är enfärgad brun kan det ju vara roligt med en liten färgklick till kudde? är ju ganska mycket för enfärgat över lag...


Idag som sagt regnar det här från alla håll, så ganska mysigt att vara inomhus och fixa lite.
Har tömt ut min garderob på golvet nu, så nu ska jag sortera kläder och lägga bort det som inte används. Har även hämtat min lilla hylla med backar i som jag beställde förra veckan, i den ska det sorteras ner underkläder och strumpor..

Till middag idag ska jag göra lasange, med färska championer och bacon..

Ha en jätte fin dag & va rädda om er!

 
Åkpåse Shiny brown från www.Brio.se
Vagnen:) Buga Boo Cameleon wwww.bugaboo.com

Inga kommentarer: