tisdag 7 december 2010

BVC & lite shopping..

Tänk vad våran skatt har blivit stor... det går lite för snabbt nu!
Svea väger nu 4900g och är 58,5cm lång.. stora stora damen nu. Hon ler och jollrar för fullt och börjar mer och mer vilja sitta och inte ligga så mycket, älskade lilla gryn.


 Hej tisdag!
Hoppas ni har det bra i kylan... för i dag var det verkligen kallt när vi begav oss mot stan -15 grader, men solen har varit framme så det har ju varit en gnistrande dag! Bara man klär sig rätt så går ju detta me.. så ett inköp idag blev yllestrumpor (80% ull) till Svea, jätte söta randiga från >Polarn som hon ska ha närmast kroppen, köpte även de små yllevantarna för ett tag sen. På stan träffade vi M och C för en fika och en liten butiksrunda och det blev en julklapp och hudvårdsartiklar till moi:) Världen bästa enligt mig.. visar imorn!

Går ganska mycket förkylningar och dylikt nu och jag hoppas verkligen att vi kan få slippa, i varjefall Svea.. förra veckan pressade vi citroner på löpande band och än har vi klarat oss!! Kan tipsa om en super  sak.. nämligen Mivitotal plus




är lite emot artifisiella vitaminer och tillskott, men denna äter vi här hemma nu och har gjort sen det lilla underverket kom.. En liten boost av vitaminer och mineraler när sömnen kanske inte blir som den varit!!


Nu ska vi beställa sushi från Happy kitchen och se på något mysigt!!

Ha en fin kväll, kram 

Lilla familjen på L kalas i helgen..




1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Svea o resten av familjen.Längtar redan efter er men dagarna går så himla fort så snart syns vi igen . Nu ska jag städa undan efter pepparkaks baket .KRAMAR IMASSOR från skogsvägen.